Βασιλόπιτα ΔΚΜ Μαγνησίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Μαγνησίας, στο εστιατόριο "το Καπάκι" στο Βόλο.

Ο Πρόεδρος της ΔΚΜ Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, δήλωσε πως η πολιτεία οφείλει να σεβαστεί και να συνεργαστεί με τους Μηχανικούς και να τους αναδείξει ως βασικούς συντελεστές της ανάπτυξης της χώρας. Η ΔΚΜ, με τις καίριες παρεμβάσεις και τις ολοκληρωμένες προτάσεις της, θα προσπαθήσει να διασφαλίσει το ευοίωνο μέλλον του τεχνικού κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Διπλωματούχοι Μηχανικοί του Νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γ. Καλτσογιάννης, οι Περ. Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Κίτσιος & Π. Σούρλας, ο πρ. Βουλευτής κ. Π. Μαρκάκης, ο πρ. Δήμαρχος Σηπιάδος κ. Σ. Βακούλας και ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Σ. Αναγνώστου. Τηλεγραφήματα εστάλησαν από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γ. Σούρλα, την Γ. Γραμματέα Ισότητος κ. Ζ. Μακρή, τον Πρόεδρο της κεντρικής ΔΚΜ κ. Γ. Στασινό και τον Πρ. Πρόεδρο του ΣΠΜΕ κ. Ν. Ζυγούρη.

Το "φλουρί" της Βασιλόπιτας αντιστοιχούσε σε ένα πλήρες πακέτο διαμονής στο 5* ξενοδοχείο Radisson Blu Athens.







































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας η επίσημη Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας.

Βασιλόπιτα ΔΚΜ Μαγνησίας 2014 - Φωτορεπορτάζ

Συνεδρίαση Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Μαγνησίας