Βασιλόπιτα ΔΚΜ Μαγνησίας 2014 - Φωτορεπορτάζ


 









Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 19/2/2014 η εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Μαγνησίας, στο κτίριο του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Ο Πρόεδρος της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους τόσο για την παρουσία τους, όσο και για την καθοριστική τους συμβολή στην πρόσφατη επιτυχία για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου, καθώς το ποσοστό της παράταξης ξεπέρασε το 48%. «Η Δ.Κ.Μ., με τις καίριες παρεμβάσεις και τις ολοκληρωμένες προτάσεις της, θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τον κλάδο των Μηχανικών και να διασφαλίσει το μέλλον του τεχνικού κόσμου», δήλωσε ο κ. Καραγιάννης, ενώ ταυτόχρονα απηύθυνε μήνυμα ενότητας, προ της έναρξης των διαδικασιών ανάδειξης των οργάνων του Τ.Ε.Ε. που θα λάβουν χώρα τις προσεχείς ημέρες: «… οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξαναδημιουργήσουμε ένα Επιμελητήριο που δεν θα αποτελεί απλά τον Τεχνικό Σύμβουλο της Πολιτείας, αλλά θα αφουγκράζεται την αγωνία των Μηχανικών για το επάγγελμά τους και θα αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη τους. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς …».

Τα παρευρισκόμενα μέλη της Δ.Κ.Μ. χαρακτήρισαν την εκδήλωση ως ακόμη μία πρωτοβουλία ενότητας, και εξέφρασαν την άποψη ότι οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί έχουν ανάγκη από ένα συμπαγές και δυναμικό Τεχνικό Επιμελητήριο, που θα διεκδικεί και θα εκφράζει τεκμηριωμένες απόψεις, προκειμένου να συμβάλει στην ανάπτυξη του Νομού Μαγνησίας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Διπλωματούχοι Μηχανικοί του Νομού, ο απερχόμενος Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. κ. Αναγνώστου, μέλη της Δ.Ε. της Δ.Κ.Μ., ενώ ευχετήρια τηλεγραφήματα εστάλησαν από στελέχη της κεντρικής Δ.Κ.Μ.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας αντιστοιχούσε σε ένα πακέτο διαμονής στο 5* ξενοδοχείο Radisson Blu Athens. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Χημικός Μηχανικός κ. Αλ. Γούναρης.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασιλόπιτα ΔΚΜ Μαγνησίας.

Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας η επίσημη Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας.