Ορθή Ενημέρωση Μελών Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας - Επιστολή Διαμαρτυρίας


Βόλος, 17.12.14 - Αρ. Ηλ. Πρωτ. 117
Προς: Τ.Ε.Ε. π.τ. Μαγνησίας
Κοιν: Τ.Ε.Ε. , Κεντρική Δ.Κ.Μ.

Θέμα : Επιστολή Διαμαρτυρίας προς Τ.Ε.Ε. και ορθή ενημέρωση των μελών της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας.

Δια της παρούσης επιστολής, διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος που πραγματοποιήθηκε στις 16.12.2014, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, με θέμα «Πρόσκληση των μελών της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας σε Γενική Συνέλευση».

Καλούμε να μας απαντήσετε άμεσα :
α) Από ποιον δόθηκε η εντολή αποστολής του συγκεκριμένου e-mail.
β) Βάσει ποιας απόφασης  χρησιμοποιήθηκε το e-mail του ΤΕΕ για την συγκεκριμένη ενημέρωση.
γ) Πως είναι δυνατόν να αποσταλεί οποιαδήποτε ενημέρωση δεν φέρει την υπογραφή του Προέδρου και εκπροσώπου της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας κ. Καραγιάννη.

Σε περίπτωση που δεν λάβουμε ικανοποιητικές απαντήσεις για τα παραπάνω σας δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια διαφύλαξης των δικαιωμάτων μας, ως μελών της Δ.Ε. της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας.

Παρακαλούμε, προς αποκατάσταση της αλήθειας, όπως :
α) Προωθήσετε αυθημερόν (17.12.2014) την παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας, σε όσα μέλη του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας έλαβαν την σχετική «Πρόσκληση».
β) Ενημερώσετε με ηλεκτρονική ειδοποίηση ότι η σχετική Πρόσκληση είναι παράτυπη & άκυρη.

Σημειώνουμε τέλος ότι:
Στη Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας δεν ασχολούμαστε με το παρελθόν. Εκείνοι που επιχείρησαν συστηματικά να πληγώσουν την μεγάλη και ιστορική μας παράταξη, οδηγήθηκαν οριστικά και αμετάκλητα εκτός της μεγάλης οικογένειας της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με άτομα ξένα προς τις αξίες και τις αρχές της Δ.Κ.Μ. και με οποιεσδήποτε ευτράπελες μεθοδεύσεις αυτά επιχειρήσουν.

Σημειώνεται ότι διαρκή ενημέρωση για τις αποφάσεις και τις δράσεις της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας, μπορείτε να έχετε αποκλειστικά από το επίσημο ιστολόγιο με ένα κλικ στο https://dkm-magnesia.blogspot.com , στο οποίο έχουν αναρτηθεί όλες οι πληροφορίες σχετικές τόσο με το επικείμενο 19ο Συνέδριο της Δ.Κ.Μ., καθώς και οι Αποφάσεις της Διοικούσας Επιτροπής, τα αποτελέσματα των Εκλογών του 2014, καθώς και τα αποτελέσματα των εργασιών της πρόσφατης Γενικής Συνελεύσεως της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασιλόπιτα ΔΚΜ Μαγνησίας.

Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας η επίσημη Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας.

Βασιλόπιτα ΔΚΜ Μαγνησίας 2014 - Φωτορεπορτάζ