Η Δ.Κ.Μ. βασίζεται σε απαράβατες αρχές

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Μαγνησίας, η μεγάλη και ιστορική παράταξη των Διπλωματούχων Μηχανικών, αγωνίζεται για το παρόν και το μέλλον των συναδέλφων Μηχανικών, συμβάλλοντας δυναμικά στην ανάπτυξη του τόπου μας. Η Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας, βασίζεται σε απαράβατες αρχές και διαχρονικές αξίες, και στελεχώνεται από Επιστήμονες εγνωσμένου κύρους, με σταθερό ιδεολογικό υπόβαθρο.

Η Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας, διοικείται από Διοικούσα Επιτροπή. Υπενθυμίζεται, ότι μετά από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21 Μαρτίου 2014, η σύνθεση της Δ.Ε., για τα επόμενα τρία έτη, είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος : Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Πολιτικός Μηχανικός & Συγκοινωνιολόγος
Αντιπρόεδρος : Ευάγγελος Τσιρνόβας, Αρχιτέκτων Μηχανικός
Γραμματέας : Άννα Χατζηγεωργίου,  Αρχιτέκτων Μηχανικός
Μέλος (Υπεύθυνος Οργανωτικού)  Αθανάσιος Σταυρίδης, Πολιτικός Μηχανικός
Μέλος (Υπεύθυνος Νέων Μελών): Κωνσταντίνος Ντόβας, Πολιτικός Μηχανικός
Μέλος (Υπεύθυνος Επιστημονικού Έργου): Ιωάννης Αρέθας, Πολιτικός Μηχανικός
Μέλος (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων): Ανθή Βαρελογιάννη, Πολιτικός Μηχανικός

Η ενημέρωση των ενεργών μελών της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας πραγματοποιείται μέσω του Επίσημου Ιστολογίου dkm-magnesia.blogspot.com. Για τις ενέργειες και τις δράσεις της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας ενημερώνονται τακτικά, τόσο ο Πρόεδρος της Δ.Κ.Μ. Ελλάδος κ. Γεώργιος Στασινός, όσο και ο Γραμματέας της Δ.Κ.Μ. Ελλάδος κ. Νικόλαος Ζυγούρης.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως, σε μερίδα των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, διοχετεύθηκε και προβλήθηκε «είδηση» περί νέου Προεδρείου κ.λ.π., προερχόμενη από αποστολείς που δεν αποτελούν ενεργά μέλη της μεγάλης και ιστορικής μας παράταξης. Για το τραγελαφικό αυτό γεγονός, έχουν ήδη ενημερωθεί εγγράφως οι αρμόδιες αρχές, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπισθούν οι υπαίτιοι. Σε κάθε περίπτωση και προς αποκατάσταση της αλήθειας, περιμένουμε από τα ανωτέρω Μ.Μ.Ε. την άμεση επανόρθωση, μέσω της δημοσίευσης του παρόντος Δελτίου Τύπου, σε θέση ευκρινή και ευανάγνωστη.

Στη Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας, έχουμε βάλει "πλώρη" για να αντιμετωπίσουμε τα δυσεπίλυτα προβλήματα των Μηχανικών και γυρνάμε την πλάτη σε εκείνους που επιχειρούν, μετά από το Τ.Ε.Ε., να τορπιλίσουν και την τοπική Δ.Κ.Μ. Υπενθυμίζουμε πως με την αχαρακτήριστη συμπεριφορά τους, νόθευσαν ήδη μία φορά την επιλογή της πλατιάς πλειοψηφίας των συναδέλφων. Ως εκφραστές των μαχόμενων για την επιβίωση συναδέλφων, δεν θα τους επιτρέψουμε να το επαναλάβουν.

Για τη Δ.Ε. της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας
Ο Πρόεδρος & τα Μέλη της Δ.Ε. της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασιλόπιτα ΔΚΜ Μαγνησίας.

Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας η επίσημη Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας.

Βασιλόπιτα ΔΚΜ Μαγνησίας 2014 - Φωτορεπορτάζ