Βασιλόπιτα Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας 2015 - Φωτορεπορτάζ






Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της  Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Μαγνησίας, στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Ο Πρόεδρος της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αθρόα τους συμμετοχή και για την καθοριστική τους συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

«Η Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας, βασίζεται σε απαράβατες αρχές και διαχρονικές αξίες, και στελεχώνεται από επιστήμονες εγνωσμένου κύρους, με σταθερό ιδεολογικό υπόβαθρο», τόνισε ο κ. Καραγιάννης, κατά τη διάρκεια του σύντομου λόγου του. «Οι συνάδελφοι Μηχανικοί, για πέμπτο συνεχόμενο χρόνο, έρχονται αντιμέτωποι με πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες και εμείς στη Δ.Κ.Μ. ως εκφραστές της πλατιάς πλειοψηφίας, οφείλουμε να επιδείξουμε ουσιαστικό και επιτυχημένο έργο. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν, να ανακόψει τις προσπάθειες που όλοι μας συστηματικά καταβάλλουμε,  για το καλό των Μηχανικών και του τόπου μας. H κυβέρνηση που θα προκύψει μετά από τις επικείμενες εκλογές, οφείλει να σεβαστεί τους Μηχανικούς και να τους αναδείξει ως πρωταγωνιστικούς συντελεστές της ανάπτυξης της χώρας».

Ο κ. Καραγιάννης μετέφερε στους παρευρισκόμενους, τις ευχές του Προέδρου, του Γραμματέα και πολλών μελών της κεντρικής Δ.Κ.Μ.  για μία επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Μηχανικοί του Βόλου, οι οποίοι έβαλαν για ένα βράδυ στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και απόλαυσαν την όμορφη βραδιά. Το «φλουρί» της Βασιλόπιτας, βρήκε ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Κωστής Ντόβας, ο οποίος κέρδισε ένα πακέτο διήμερης διαμονής σε γνωστό Αθηναϊκό Ξενοδοχείο.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασιλόπιτα ΔΚΜ Μαγνησίας.

Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας η επίσημη Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας.

Βασιλόπιτα ΔΚΜ Μαγνησίας 2014 - Φωτορεπορτάζ